Hitta din favoritprodukt...
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Filter by Custom Post Type
product
Filter by Categories
Mainos
Okategoriserade
Filter by Osastot
Jakkarat
Konferenssipöydät
Konferenssituolit / Kokoustuolit
Lisätarvikkeet Juhlakalusteet
Lounge-sohvat
Ravintola nojatuolit
Sohvapöydät
Tuolihuput
Ulkopöydät
Ulkotuolit
Moduulisohvat
Nojatuolit
Ravintolapöydät
Kahvilapöydät
Pystypöytä / Baaripöytä
Taittopöydät
Pöydänjalat
Pöytälevyt
Kahvila / Ravintolatuolit
Ravintolatuolit
Kahvilatuolit
Baarijakkarat
Juhla tuolit
Pinottavat tuolit
Hotellituolit
Muovituolit
{ "homeurl": "http://nordinterior.fi/", "resultstype": "horizontal", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 0, "charcount": 3, "noresultstext": "Inga resultat!", "didyoumeantext": "Menade du:", "defaultImage": "http://nordinterior.fi/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 1, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "sv", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "overridewpdefault": 0, "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "more_redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "right", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "defaultimage", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 1, "analyticsString": "?ajax_search={asp_term}", "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "aapl": { "on_click": 0, "on_magnifier": 0, "on_enter": 0, "on_typing": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }

Aulakalusteet

Aulakalusteet

Me Nord Interiorilla tarjoamme elegantin ja monipuolisen valikoiman aulakalusteita. Täältä löydät tuoleja, sohvia, sohvapöytiä ja istuimia, jotka kaikki voidaan yhdistellä eri tavoin. Meillä on joustavia aulakalusteita hienostuneihin ratkaisuihin, joiden avulla on helppo järjestää ja muuttaa aulan luonnetta, jos haluat. Me tiedämme, kuinka tärkeää laatu on ja siksi keskitymme täyttämään valikoimamme niiden valmistajien kalusteilla, joille laatu on myös tärkeää, mutta jotka voivat silti tarjota kilpailukykyisiä hintoja.aulakalusteet

Aula tarkoittaa erityistä aluetta, jossa kävijät ja asiakkaat voivat rentoutua. On baarien oleskelutiloja ja jopa hotelliauloja mukavilla ja kutsuvilla kalusteilla, yleensä sohvilla ja nojatuoleilla.

Nojatuolien, sohvien, sohvapöytien ja jakkaroiden valikoima tarjoaa tyylikkään moderneja ratkaisuja baarien oleskelutiloihin sekä hotellien auloihin. Aulakalusteita käytetään paljon ja ne kuluvat nopeasti. Siksi onkin tärkeää panostaa laadukkaisiin kalusteisiin, jotka ovat sekä tyylikkäitä että mukavia. Panostamalla tuotteiden laatuun ja suunnittelemalla pitkällä aikavälillä, on helppo vaihtaa ja muuttaa oleskelutilan luonnetta uudella valaistuksella, tekstiileillä ja pöydällä. Riippuen siitä, missä yhteydessä aulakalusteita käytetään, voit vaihdella niiden sijaintia. Mieti, mitä tarvitset – haluatko pystyä palvelemaan ruokaa pöytiin vai onko aula vain paikka, jossa voi juoda ja syödä pientä välipalaa? Tärkeää on, että asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi.

Meillä on myös useita, ainutlaatuisia jakkaramalleja. Käyttämällä näitä voit luoda ainutlaatuisen leiman baariin tai aulaan ja lisätä istumapaikkojen määrää. Jakkarat sopivat pieniin tiloihin, joissa on tärkeää tarjota istuimia, mutta joissa ei ole riittävästi tilaa tuoleille.

Meillä on pitkä kokemus aulakalusteiden toimittamisesta sekä julkisille yrityksille että pienemmille yksityisille kabineteille. Koska uskomme, että asiakkaan tulisi saada laatua ja edullisia hintoja, meillä on paljon tyytyväisiä asiakkaita – voit lukea lisää alta ”Referensseistä”. Tutustu valikoimaamme löytääksesi tarpeisiisi sopivat aulakalusteet – odotamme sinun olevan yksi tyytyväisistä asiakkaistamme.