Hitta din favoritprodukt...
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Filter by Custom Post Type
product
Filter by Categories
Mainos
Okategoriserade
Filter by Osastot
Jakkarat
Konferenssipöydät
Konferenssituolit / Kokoustuolit
Lisätarvikkeet Juhlakalusteet
Lounge-sohvat
Ravintola nojatuolit
Sohvapöydät
Tuolihuput
Ulkopöydät
Ulkotuolit
Moduulisohvat
Nojatuolit
Ravintolapöydät
Kahvilapöydät
Pystypöytä / Baaripöytä
Taittopöydät
Pöydänjalat
Pöytälevyt
Kahvila / Ravintolatuolit
Ravintolatuolit
Kahvilatuolit
Baarijakkarat
Juhla tuolit
Pinottavat tuolit
Hotellituolit
Muovituolit
{ "homeurl": "http://nordinterior.fi/", "resultstype": "horizontal", "resultsposition": "hover", "itemscount": 4, "imagewidth": 70, "imageheight": 70, "resultitemheight": "auto", "showauthor": 0, "showdate": 0, "showdescription": 0, "charcount": 3, "noresultstext": "Inga resultat!", "didyoumeantext": "Menade du:", "defaultImage": "http://nordinterior.fi/wp-content/plugins/ajax-search-pro/img/default.jpg", "highlight": 0, "highlightwholewords": 1, "openToBlank": 0, "scrollToResults": 1, "resultareaclickable": 1, "autocomplete": { "enabled": 1, "googleOnly": 0, "lang": "sv", "mobile": 1 }, "triggerontype": 1, "triggeronclick": 1, "triggeronreturn": 1, "triggerOnFacetChange": 1, "overridewpdefault": 0, "redirectonclick": 0, "redirectClickTo": "results_page", "redirect_on_enter": 0, "redirectEnterTo": "results_page", "redirect_url": "?s={phrase}", "more_redirect_url": "?s={phrase}", "settingsimagepos": "right", "settingsVisible": 0, "hresulthidedesc": "0", "prescontainerheight": "400px", "pshowsubtitle": "0", "pshowdesc": "1", "closeOnDocClick": 1, "iifNoImage": "defaultimage", "iiRows": 2, "iiGutter": 5, "iitemsWidth": 200, "iitemsHeight": 200, "iishowOverlay": 1, "iiblurOverlay": 1, "iihideContent": 1, "loaderLocation": "auto", "analytics": 1, "analyticsString": "?ajax_search={asp_term}", "mobile": { "trigger_on_type": 1, "trigger_on_click": 1, "hide_keyboard": 0 }, "aapl": { "on_click": 0, "on_magnifier": 0, "on_enter": 0, "on_typing": 0 }, "compact": { "enabled": 0, "width": "100%", "closeOnMagnifier": 1, "closeOnDocument": 0, "position": "static", "overlay": 0 }, "animations": { "pc": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "fadeInDown" }, "mob": { "settings": { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "results" : { "anim" : "fadedrop", "dur" : 300 }, "items" : "voidanim" } }, "autop": { "state": "disabled", "phrase": "", "count": 10 } }

Konferenssikalusteet

Konferenssikalusteet

Konferenssikalusteet innostavat luoviin ratkaisuihin ja hyvään yhteistyöhön. Nord Interiorin konferenssikalusteilla luodaan ratkaisuja niin pienempiin kokouksiin kuin suuriin konferensseihin. Kalusteet on suunniteltu helpottamaan toimivan työtavan löytämistä ja rakentamaan luovan ympäristön, jossa ergonomia, muotoilu ja innovaatio ovat keskipisteessä.konferenssikalusteet

Meillä on laaja valikoima kalusteita, miten ikinä haluatkin kokoushuoneen tai konferenssitilan kalustaa. Täältä löydät mukavat kalusteet, jotka eivät tee kompromisseja toiminnallisuuden suhteen. Nykyaikaiset konferenssikalusteet voi myös sovittaa yhteen teknologioiden käytön, kuten videokonferenssiteknologian, projektorien tai tietokoneiden, kanssa.

Konferenssit vaativat joustavuutta, jotta osallistuminen on helppoa ja ideoita voi pallotella mukavasti ja rennosti istuen. Siksi kannattaa harkita etäisyyden pitämistä tuolirivien välissä niin, että osallistujien vuorovaikutukselle ei ole estettä. Investoi konferenssikalusteisiin, jotka antavat osallistujille mahdollisuuden työskennellä helposti pienemmissä ryhmissä, ja myös sallia tauoilla ryhmien spontaanin syntymisen kätevästi ja ilman esteitä. Meiltä löydät taittuvat tuolit ja pöydät, jotka ovat käteviä pinota ja helppo siirtää sen perusteella, millaista tilaa käytetään ja mitä osallistujat tarvitsevat.

Meiltä Nord Interiorilta löydät tarvitsemasi konferenssikalusteet. Pidätpä tärkeänä mukavuutta, suunnittelua tai räätälöintiä, voimme taata, että meillä on kalusteita pieniin kokouksiin ja suuriin konferensseihin. Tuolien tulisi olla ergonomisesti suunniteltu siten, että niissä on mukava istua. Neuvottelupöydän korkeuden säätäminen on kätevä ominaisuus, jonka avulla osallistujat voivat muokata pöytää niin, että se on täydellisellä korkeudella istuimeen verrattuna.

Me Nord Interiorilla arvostamme laatua, jota löytyy kaikista meidän konferenssikalusteistamme. Tämä ei tarkoita korkeita hintoja – päinvastoin, meidän tavoitteemme on tarjota edullisia kokousratkaisuja asiakkaillemme. Usein on tarpeellista ostaa monia erilaisia kalusteita ja kohtuuhintaisten konferenssikalusteiden, jotka ovat lisäksi sekä tyylikkäitä että kestäviä muotoilultaan, löytäminen voi olla vaikea. Ne kuuluvat kuitenkin Nord Interiorin valikoimaan. Löydät suuren tuotevalikoiman konferenssikalusteita laadukkaista, tyylikkäistä ja toimivista malleista aina edullisen hintatason kalusteisiin. Kalusteet on saatavilla eri malleissa, materiaaleissa ja kokoluokissa, joten sinun on helppo löytää sopivat kalusteet sekä pieniin kokouksiin että suuriin konferensseihin. Voit ottaa yhteyttä osaavaan henkilökuntaamme, joka antaa mielellään neuvoja jos sinulla on kysymyksiä. Me Nord Interiorilla autamme luomaan täydellisen kokoushuoneen, josta on hyötyä sinulle ja yrityksellesi!